Misschien heb je al gehoord van Victor Verlons Overvloed-concept, ook wel bekend als het ‘Overvloed-principe’. Je leest er nu meer over. Een voorproefje van les 3 van de gratis E-cursus VrouwVeroveren:

”Het Overvloed-concept...”

Een man die het Overvloed-concept toepast, leeft altijd in overvloed. Hij is aantrekkelijk en zit niet om vrouwen verlegen. De toepassing van het Overvloed-concept is één van de belangrijkste vuistregels van VrouwVeroveren.


Waardoor maakt het Overvloed-concept een man nu eigenlijk zo aantrekkelijk voor vrouwen? Drie redenen:

Reden #1: Hij is niet wanhopig op zoek.

Reden #2: Hij overspoelt haar niet met onprettige aandacht.

Reden #3: Hij valt op bij de vrouwen en dat maakt hem extra succesvol.

Ik bespreek ze alle drie.

Hij die het Overvloed-concept toepast, is niet wanhopig op zoek

Hij zal nooit leunen op haar, laat staan slijmen. Dat doen de mannen die handelen vanuit het Schaarste-concept! Maar de man die in overvloed leeft, is oprecht omdat hij niets te verbergen heeft, hij krijgt toch wel wat hij verlangt. Dit maakt hem onweerstaanbaar...

Hij die het Overvloed-concept toepast, overspoelt haar niet met onprettige aandacht

Misschien ZEGT ze wel dat ze zoveel aandacht zoekt, of doet ze alsof ze het leuk vindt, maar in werkelijkheid is de situatie al snel saai en voorspelbaar voor haar. Zonder dat je er erg in hebt, stoot je vrouwen op deze manier af! Ze vinden je klef en vervelend.

Een man die een beetje 'hard to get' is daarentegen, maakt dat ze het spannend en leuk vindt wanneer hij haar wèl aandacht geeft. Contact met hem wordt dan speciaal...

Hij die het Overvloed-concept toepast, valt op bij de vrouwen en dit maakt hem extra succesvol...

Als hij zoveel aandacht van vrouwen krijgt, dan moet hij wel iets bijzonders hebben, iets wat de moeite waard is. Dit is een heel belangrijk punt om goed te begrijpen. Een vergelijking ter verduidelijking:

Stel, er staan twee ijscokraampjes in het park. Bij het eerste kraampje staan slechts een paar mensen, bij het andere staat een lange rij.

Effect: de meeste mensen krijgen een gevoel dat het drukbezochte kraampje beter moet zijn; de ijsjes zijn daar naar hun idee dus lekkerder.

Zo gaan vrouwen er ook onbewust vanuit dat wanneer een man goed in de markt ligt, hij wel aantrekkelijk moet zijn. Dus, ze voelen zich aangetrokken tot hem!

Als je het Overvloed-concept door hebt, zal je niet op haar leunen, niet slijmen en zeker niet wanhopig zijn. Je zal een speciale uitstraling hebben die vrouwen daadwerkelijk aantrekt.

Je ligt onmiddellijk beter in de markt!

“Victor, vertel me snel wat het Overvloed-concept is en hoe je het effectief toepast!”

Het Overvloed-concept is een kwestie van de juiste Verovermentaliteit. Wil je weten wat deze mentaliteit is? Hoe je voortaan vanuit overvloed handelt zodat je onweerstaanbaar aantrekkelijk bent voor vrouwen?

Schrijf je dan direct in voor de GRATIS 7-delige E-cursus! Je ontvangt dan elke week een gratis les met daarin op duidelijke manier uitgelegd hoe je je liefdesleven stap voor stap effectief verbetert. Als bonus ontvang je ook gratis de geliefde VrouwVeroveren nieuwsbrieven met speciale tips en praktische adviezen.

Je privacy wordt gerespecteerd! Dus vul je voornaam en geldig e-mailadres in. Klik daarna op: ‘Schrijf me nu gratis in”.

Schrijf je GRATIS in voor de E-cursus!
Vul je voornaam in:
Vul je E-mailadres in:

 

 

 

 

 

 

Lees meer over vrouwen versieren.

 


Privacy staat zeer hoog in ons vaandel. Lees het complete privacybeleid hier. 2009 NeBe Internetuitgeverij. Alle rechten voorbehouden. Door inschrijving ga je akkoord met de disclaimer. Door je naam en e-mailadres in te vullen, ga je akkoord met het ontvangen van de gratis E-cursus en nieuwsbrieven. Je moet minimaal 16 jaar zijn voor de inschrijving.