Word haar prins op het witte paard...

"Hoe je de Shortcut Neemt naar Succes met Vrouwen..."

Zo Verover je vrouwen en oogst je méér succes in minuten dan andere mannen in weken.

Datum: dinsdag 1 januari 2019
Tijd: 's avonds 21.27 uur
Van: Victor Verlon

Zijn jouw dromen bedrog?

Over een paar dagen ontmoet je een onbekende, aantrekkelijke vrouw. En niet zomaar een vrouw, maar de vrouw van jouw voorkeur waar je al lange tijd over fantaseert...

Je aarzelt geen moment en onderneemt meteen actie:

 • Je spreekt vol zelfvertrouwen deze fantastische vrouw aan 

 • Je verkrijgt haar telefoonnummer, ze geeft het graag

 • Binnen een paar dagen heb je een fantastisch afspraakje met haar...
Je Verovert haar en ze voelt zich ONWEERSTAANBAAR tot je aangetrokken.

Toch? Of klopt er 'iets' niet?

Nee, er klopt helemaal niets van! Noppes, nada en nothing! Je kunt je namelijk nauwelijks voorstellen dat je dit ooit voor elkaar bokst.

Het Veroveren van deze vrouw lijkt slechts een droom, een fantasie die nooit werkelijkheid gaat worden...

Waarom je NU géén succes hebt met vrouwen

Gooi een kikker in een pan kokend water en hij springt er uit. Maar als je de kikker in een pan water zet en het langzaam aan de kook brengt, sterft hij.

Door de kikker geleidelijk te verwarmen past hij zich langzaam aan de temperatuur aan, verliest hij zijn springkracht en sust hij 'comfortabel' weg in de dood.

In zekere zin gebeurt dit laatste met het liefdesleven van veel mannen. Ze worden doorgekookt in teleurstellingen, afwijzingen en pijnlijke herinneringen.

Deze mannen blijven passief...

Laat jij je afmaken, als een levende kikker in een pan kokend water

Nee, jij niet! Je ontdekt nu hoe je uit het 'comfortabele' maar dodelijk hete water springt.

Weg met passiviteit, want jij komt nu in ACTIE! En wel met het populaire VrouwVeroveren E-coachsysteem.

"Je hebt mij op het beste pad gezet, bedankt voor alles!"

Victor, 

Een paar maanden geleden had ik nog liefdesverdriet. Ik heb eerst mijn gedachten weer positief moeten zetten.

Op mijn gemakje ben ik weer gaan veroveren en nu heb ik mijn droomtype veroverd en zij was moeilijk te veroveren aangezien dat ze nogal strenge ouders heeft en nogal een voorbehouden persoon is. Mijn vriendin blijf ik maar nieuwsgierig te maken, ik maak spanning en avontuur in ons relatie.  Ze vertelt mij dikwijls hoe lang onze gesprekken kunnen duren ZONDER stil te vallen en over verschillende onderwerpen en dat vind ze zeer aangenaam. 

Gisteren heb ik je raad en mijn ervaring gedeeld met een paar vrienden. Zij zijn zo passief en schaars, ik had direct hun versier trucjes door toen ik ze op een meisje zag toestappen. Mijn vrienden waren echt onder indruk, ze konden het niet geloven.

Ik heb het hun eerlijk gezegd hoe dat ze bezig waren en ik heb hun getoond in praktijk hoe je haar moest veroveren. Ik heb inderdaad een relatie, dus heb ik er niks mee gedaan, juist getoond wat voor resultaat ik kon opbrengen.

WAT ZIJ OP 2 UUR BEREIKTEN KWAM OP NIKS NEER, IK HAD IN EEN PAAR MINUTEN HAAR VOOR T ZEGGEN AL VEROVERD.

Ik vond het fantastisch dat ik zo ver stond in het veroveren tegenover veel mannen en wat voor leuke resultaten ik direct had. Deze vergelijking is een rijke ervaring die mooi meegenomen is!

Victor, je hebt mij op het beste pad gezet, bedankt voor alles!

Groetjes,

K. uit Oost-Vlaanderen

Waarom het unieke VrouwVeroveren
E-coachsysteem uitstekend werkt

De eerste twee delen van het VrouwVeroveren E-coachsysteem leggen de focus vooral op je persoonlijk leerproces, mentaliteit en positieve intenties. Niet op het stomweg na-apen van wat trucjes.

Je werkt zo aan een stevige basis zodat je je bewust wordt van zowel het dieperliggende leer- als Veroverproces. Dat maakt VrouwVeroveren uniek en blijvend effectief.

Uiteraard krijg je daarbij ook vele handige Verovertechnieken, tips en voorbeelden voor specifieke situaties, die alle in de praktijk zijn getest. Daar is deel 3 van het E-coachsysteem volledig aan gewijd.  

Ja, jij mag dus de vruchten plukken van de waardevolle kennis en ervaring die ik heb opgedaan!

Gebruik mijn coachsysteem en:

Spreek vrouwen aan met succes en plezier:

 • 4 Manieren van aanspreken. SIMPEL, maar ZEER EFFECTIEF! Blz. 106.

 • Maak gebruik van versterkingstechnieken zodat het aanspreken van vrouwen veel gemakkelijker is. Blz. 115 t/m 118.

 • 4 Vereisten voor een SUCCESVOLLE benadering. Nooit meer verlegen om de 'juiste openingszin'! Blz. 96.

 • Voel je je wel eens voor paal staan? Zonder dat je je ervan bewust bent, speel je een mind-game met jezelf. Stop met dit negatieve spelletje en je zit beter in je vel. Blz. 107.

 • Mijn eigen favoriete techniek om vrouwen aan te spreken is UITSTEKEND te gebruiken in het dagelijks leven. Ik geef veel voorbeelden. (Deze techniek vind je nergens op mijn website, noch online noch in mijn cursus!)

 • Ontdek de KRACHT van de luiaard. Aanspreken is leuk en amusant als je deze kracht op de correcte wijze gebruikt.
"Het heeft werkelijk inhoud en geeft inzicht"

Victor,

Jouw E-coachsysteem is geen flauwekul, niet een opsomming van standaard openingszinnetjes. Het heeft werkelijk inhoud en geeft inzicht in het soms rare wezen 'vrouw'  ;) . Alles is respectvol en niet denigrerend naar vrouwen toe.

Ik weet nu dat elke vrouw kan, mag en wil veroverd worden en dat 't mogelijk is om meer dan een hete bimbo in bed te krijgen. Het gaat om contact maken en je sociaal gedrag. Zo raak je ook met knappe, rijke en intelligente dames aan de praat, zonder dat er verder iets moet.

Ik heb er veel uit geleerd en als ik er voor open sta en alles wat ik geleerd heb toepas, ik werkelijk suxes boek!

R. uit Gent

Trek haar aan als een magneet door je uitstekende conversatievaardigheden:

 • De Spraakwater-techniek. Daarmee krijg je vrouwen binnen enkele minuten flink aan de praat. Gebruik deze techniek als je persoonlijke 'wonderlamp'... Blz.'s 109 tot en met 112.

 • Wat je moet doen om na de eerste minuten van het aanspreken door te gaan in een langer gesprek. Blz. 119.

 • Heeft ze nu wel of geen interesse? Mannen maken op het gebied van de interesse van vrouwen een grote fout; een fuik van frustratie. Ontdek een NIEUW perspectief zodat je VEEL INTERESSE creëert! Blz. 139 en 140.

 • 3 Technieken om van gespreksonderwerp te wisselen wanneer je maar wilt. ESSENTIEEL, zeker als het gesprek de verkeerde kant dreigt op te gaan... Blz. 129-131.

 • Zonder dat je er erg in hebt kan je je succes verpesten tijdens het gesprek. Ik geef je een belangrijk Veroverprincipe zodat vrouwen zich goed voelen bij jou.

 • Het belang van een ESSENTIEEL stadium van Veroveren. Naar schatting is 90 % van de mannen zich niet bewust van dit stadium. Als je het overslaat, word je liefdesleven een ramp. H.7.

 • Mijn FAVORIETE breekijzer. Ik geef 3 extra varianten zodat je een saai gesprek nieuw leven inblaast. Voortaan heb je amuserende gesprekken! Blz. 131-133.

 • Ik vertel je precies welk soort angst je WERKELIJK tegenhoudt om vrouwen te Veroveren en hoe je deze angst elimineert.

 • De basis van goed contact. Mannen met een vlotte babbel gebruiken deze basis zodat ze INSPIRERENDE en INTERESSANTE gesprekken hebben. Verbazingwekkend eenvoudig... Blz. 125.

 • Hoe je haar telefoonnummer regelt en het contact voortzet naar het afspraakje... 

 • Het PERFECTE moment om een vrouw te bellen. Als je dit leest, sla je je hand tegen je voorhoofd en denk je: waarom heb ik daar niet eerder aan gedacht! Blz. 146.

 • Telefonisch afspraakjes maken doe je zo... En doe dit als ze haar telefoon niet opneemt. Blz. 147.
"Vooral het stuk over verliefdheid vind ik helemaal super en pas ik met liefde toe."

Victor,

Ik heb je nog niet eerder gemaild en vond dat ik het toch eens moest doen. Ik was een van de eerste die jouw nieuwsbrieven ontving en ik heb er zoveel aan gehad dat ik ook het E boek van je heb gekocht omdat ik mijn contacten met vrouwen in het openbaar (winkels/straat/werk) wil verbeteren.
 
Ik vind dat je E coachsysteem nog even dieper gaat, vooral het stuk over verliefdheid vind ik helemaal super en pas ik met liefde toe. Als ik er aan denk hoe ik dat liefdesspel speel, laten wachten en mysterieus zijn geniet ik intens.
 
Soms zien vrouwen mij het telefoon nummer nemen van een vrouw en vragen ze mij ga je haar bellen, Als ik dan zeg misschien, dan reageren ze altijd furieus omdat ze het lullig vinden als ik niet zou bellen. Bij het nemen van hun telefoon nummer begint het fantaseren over je al!!!

Geweldig dat jij dit zo uit kan leggen en ik wil alleen nog even kwijt dat een ieder die het E coachsysteem leest en dan terug denkt aan de veroveringen in zijn leven, hij niet anders kan erkennen dan dat jouw verhaal goed doortimmert is.
 
Ik heb over dit onderwerp veel gelezen en veel uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik jouw boek respectabel vindt voor vrouwen zonder dat het succes in de weg staat.
 
Victor bedankt.

J. uit Almere

Maak je toekomstige vriendin dol van verlangen:

 • Ik beleef veel genoegen aan deze techniek. Maak de vrouw zo gek dat ze op je gaat 'jagen'. (Een uitstekende techniek om daarna je relatie AVONTUURLIJK en spannend te houden!)

 • De standaard date-blunders die mannen maken, en hoe je echt PLEZIER met haar beleeft zodat ze graag vaker met je afspreekt.

 • Mijn favoriete Veroverturboknop: een SIMPELE techniek zodat jullie elkaar veel sneller leren kennen. Blz. 151.

 • DE DRIE ESSENTIËLE STAPPEN die je moet nemen om haar seksueel aan te trekken. Zo ziet ze je nooit meer als alleen maar een lieverd, maar als een lieverd waar ze graag mee het bed in duikt! Blz. 157 en 158.

Verover haar hart en bedrijf de liefde:

 • Wat je moet doen om ervoor te zorgen dat er VERTROUWEN ontstaat. Gebruik dit advies alleen als je echt de oprechte wens hebt om een band met haar op te bouwen... Blz. 155 en 156.

 • Wanneer kan je haar zoenen? Ik geef je een aantal richtlijnen zodat je het moment kan bepalen, inclusief een SPECIALE techniek om haar Zoentemperatuur op te nemen.

 • Voorkom dat ze je gaat zien als de 'vriendschappelijke vriend'. Volg mijn advies op de juiste manier en voor je het weet lig je met haar in bed...

 • Wat te doen als ze haar gezicht wegdraait wanneer je haar wilt zoenen? Het hoeft nog niet over te zijn! Blz. 163.

 • Een SIMPEL EN ONBENULLIG smoesje om vrouwen mee naar huis te nemen. Ontdek de vrouwen-psyche... Blz. 164.

 • De ene vrouw gaat sneller uit de kleren dan de andere. Gebruik deze techniek en de vaart van ontkleden is PRECIES AFGESTEMD op de vrouw. Het maakt haar heet van verlangen... H.11.

 • Hoe zorg je dat vrouwen naar jou toe komen voor GENOT? Ik heb een SPECIALE non-verbale techniek ontwikkeld om dat voor elkaar te krijgen.

 • De stadia van het Veroverproces. Doorloop ze allemaal en ze is de jouwe!

 • Een PRACHTIGE manier om een vrouw zich FANTASTISCH te laten voelen de dag nadat je seks hebt gehad met haar.
"Ik vind het echt fantastisch!"

Hey Victor,

Ik heb je E-coachsysteem gekocht en ik ben nu ongeveer op de helft met lezen. Ik vind het echt fantastisch! Alles wat erin staat is zo ontzettend logisch en goed te gebruiken!! Ik ben blij dat ik het heb aangeschaft want ik weet nu al gewoon dat er verandering gaat komen.

Ik heb ooit een ander versierboek via internet aangeschaft maar dat was echt onzin. Maar jouw E-coachsysteem is gewoon uniek! :-)

J. uit Eindhoven

Het E-coachsysteem, bestaande uit een basis-E-boek en een oefen-E-boek, kan je INSTANT downloaden.

Waarom is het E-coachsysteem gemaakt om instant te downloaden?

Omdat dit praktisch, snel en handig is:

 • Je leest het E-coachsysteem meteen op je computer of je kunt het direct printen.

 • Er zijn geen verzendkosten.

 • Je privacy blijft volledig gewaarborgd, niemand weet dat je het E-coachsysteem hebt.

 • Je hoeft niet te wachten, je kunt meteen aan de slag.

 • Het is gemakkelijk en prettig te lezen. Je kunt de grootte van het beeld zelf aanpassen en zelfs de kleuren van de achtergrond veranderen!

 • Uitstekende navigatie-mogelijkheden.

Het E-coachsysteem is met de nieuwste Adobe Acrobat-technologie ontwikkeld, geschikt voor vrijwel elke computer. Ontdek de verschillende functionaliteiten, zodat je altijd snel en precies kan vinden wat je zoekt.

Hoeveel is succes met vrouwen je waard?

Hoe belangrijk is het voor jou om die ene aantrekkelijke vrouw te Veroveren? Om meer vrouwen te ontmoeten in een kwartaal dan tot nu toe in heel je leven? 

Wil je vrouwen beter begrijpen? Een betere relatie aangaan dan ooit? 

Hoeveel is het je waard beter in je vel te zitten, meer plezier te hebben met vrouwen? Een opwindender seksleven, een prachtige vrouw aan je zijde, is dat niet fantastisch?! 

En HOE ga je dat bereiken?

Natuurlijk kun je je de komende jaren volledig storten op het Veroveren van vrouwen, om je liefdesleven eindelijk op orde te krijgen. Maar je komt absoluut tot de conclusie dat het je niet komt aanwaaien. Het is helaas voor het merendeel van de mannen gemakkelijker om zich te laten ontmoedigen door weerstand.

Dus hoe lang gaat het nog duren voordat JIJ succes krijgt? De tijd vliegt voorbij en je tijd is kostbaar!

Of wil je nu een SHORTCUT naar een gelukkig liefdesleven? Ik bied je een VERSNELD en plezierig leerproces voor succes met vrouwen.

Wat voor prijskaartje kan je daaraan hangen?

 • Sommige mannen denken dat ze met een compleet nieuwe trendy outfit succes krijgen. Minimale uitgave: 350 euro.

 • Andere mannen denken ten onrechte dat ze met slimme gadgets de vrouwen aantrekken. Uitgave meestal boven de 1.000 euro.

 • Of nog erger, ze schaffen een prachtige auto aan zodat ze vol trots door de stad kunnen paraderen. Uitgave minimaal 20 of 30.000 euro...

Behalve dat een indrukwekkende auto, technologische gadgets of modekleding je niet het succes brengen waarop je hoopt, is het ook een verkeerde aanpak voor een beter liefdesleven.

Sterker nog, laten we je liefdesleven NIET op een botte manier kwantificeren in financiële waarde! Een gezond en plezierig liefdesleven is namelijk niet in euro's uit te drukken!

Maar ik beloof: je krijgt van mij een shortcut van onschatbare waarde.

Download dus nu het VrouwVeroveren E-coachsysteem. Het is een investering in jezelf waar je de rest van je leven blij mee bent.

Ga meteen aan de slag

"VrouwVeroveren
E-coachsysteem"

(van onschatbare waarde)

Ja, ik neem de shortcut naar een fantastisch liefdesleven en download daarom nu het volledige VrouwVeroveren-pakket, voor slechts:

49,-

Het E-coachsysteem bestaat uit het instant te downloaden basis-E-boek vol met richtlijnen en adviezen PLUS het oefen-E-boek vol met oefeningen om de theorie in de praktijk te brengen.

Let op, wacht niet want de prijs gaat binnenkort nog verder omhoog...

Dit is een tijdelijk en exclusief aanbod voor de daadkrachtige man

De prijs van het E-coachsysteem blijft niet altijd zo voordelig. VrouwVeroveren is namelijk alleen bedoeld voor de mannen die zichzelf willen verbeteren en nu actie ondernemen.

Daarom gaat de prijs omhoog als je geen gebruik maakt van dit aanbod, zo blijft het E-coachsysteem exclusief voor de werkelijk gemotiveerde en daadkrachtige man!

Maak je dromen waar, durf professioneel advies aan te nemen

De succesvolle man blijft niet op de bank zitten, hij onderneemt actie. Hij is zich bewust van het feit dat om succes te oogsten, je éérst een investering moet doen.

Je dromen komen uit als je ervoor gaat, de prachtige mogelijkheden benut en professioneel advies durft aan te nemen.

Aanvullende bonus:

"Vraag & Antwoord
E-boek"

Ik heb zeven belangrijke vragen geselecteerd uit de vele die ik de afgelopen jaren heb ontvangen. Ik beantwoord ze in het speciale 'Vraag & Antwoord' E-boekje.

Je ontdekt onder andere:

 • Hoe je je vriendschappelijke vriendin Verovert.
 • Hoe je die aantrekkelijke collega Verovert.
 • Hoe je op een eerlijke manier vrouwen Verovert ook al ben je niet uit op een relatie.

Je krijgt 'Vraag & Antwoord' gratis als je nu bestelt!

Wist je trouwens dat mijn E-coachsysteem NIET in de boekhandel verkrijgbaar is? Het Veroversyssteem is alleen op mijn site te downloaden! (Maar je kunt het uitprinten en in een map doen of laten inbinden; dus net zo gemakkelijk.)

Ik beloof plechtig...

Zonder risico bestellen door
de 101-nacht-garantie
101-Nacht-Garantie


Je loopt geen enkel risico met het complete en praktische E-coachsysteem. Want mocht je om wat voor reden geen vooruitgang boeken, stuur dan mijn hulpvaardige klantenservice een e-mail en vraag gewoon je geld terug.

Ik durf deze (lange!) garantie te geven omdat ik ervan uitga dat je je werkelijk inzet om je liefdesleven te verbeteren. Met deze inzet maak je binnen een week of twee al redelijke veranderingen door in je liefdesleven. En binnen een maand: VEEL verbeteringen.

Meer dan drie maanden is dus RUIM VOLDOENDE om de materialen op de proef te stellen!

De komende honderdeneen nachtjes heb je de tijd om alles door te nemen en aan de praktijk te toetsen.

Gegarandeerd!


Nog een bewijs dat mijn adviezen ècht werken:

"Het werkt telkens!"
 
Beste Victor,

Voor de aankoop dacht ik dat het boek weeral 1 van de zovele ... was. Maar het is ECHT zijn geld waard!!! Telkens als ik het "systeem" (want dat is het denk ik) toe pas, slaag ik in mijn opzet van de volle aandacht van de vrouw in kwestie te krijgen.

En ook de rest ja, zoals ik wil. Daarmee bedoel ik dat mijn intenties de ene keer al wat ernstiger zijn dan de andere keer. Maar welke kant ik ook uit wil, het werkt telkens. Ik ben nochtans alles behalve een adonis.

Een raar nevenverschijnsel: ik krijg dikwijls commentaar van andere mannen in mijn buurt, zo van "wat heeft die dat ik niet heb". Mijn antwoord "onze Victor". Maar verder laat ik hen, spijtig voor jou, ik weet het, in onwetendheid. De concurrentie moet niet TE groot worden. Alhoewel, moet ik zeggen, ik er nu geen enkele schrik meer voor heb.

L.
Prov. Antwerpen

Hoe ga je binnen
5 minuten aan de slag

Klik hierbeneden op 'Download nu' en binnen een paar minuten krijg je toegang tot mijn complete E-coachsysteem, bestaande uit het basis-E-boek en het oefen-E-boek.

Download nu en ik geef je als cadeau mijn E-boekje, genaamd: 'Vraag & Antwoord'.

Gebruik mijn systeem voor de upgrade van je liefdesleven. Geen risico, want bij ontevredenheid maak je gewoon gebruik van de veilige 101-Nacht-Garantie. (Maar ik weet zeker dat je tevreden bent!)

Het totale Veroverpakket is van onschatbare waarde.

Download het nu en je krijgt voordeel met deze tijdelijke prijs van:

49,-

Download nu
Veilig Betalen

Binnenkort stijgt de prijs, wacht dus niet langer en maak gebruik van dit bijzondere aanbod.

Ik heb hard gewerkt aan het ontwikkelen van mijn systeem. Het is compleet en geeft je een algehele upgrade op liefdesgebied. Daarom kan ik je garanderen dat je liefdesleven gaat bloeien als je mijn adviezen gebruikt!

Ik wens je veel succes en plezier met het Veroveren van vrouwen,

Victor
Victor Verlon

P.S. Mijn E-coachsysteem wordt al jaren gebruikt door veel van mijn cursisten. Zij ervaren een succes met vrouwen waar ze vroeger slechts over konden dromen! Gun jezelf hetzelfde Veroversucces, download nu!

P.P.S. Het E-coachsysteem is niet zomaar een E-boek, maar een PAKKET van E-boeken. Meer dan 225 pagina's vol met richtlijnen, suggesties, adviezen en speciale oefeningen. Mijn coachsysteem is daarom uniek in zijn soort. Let wel, alléén hier verkrijgbaar, klik hier!

 

 


2006-2017© NeBe Internetuitgeverij. Alle rechten voorbehouden.
Het VrouwVeroveren E-coachsysteem wordt aangeboden door NeBe Internetuitgeverij.
Kamer van Koophandel nummer: 34243385 te Amsterdam, Nederland.